030-7200905 info@indiqualis.nl

Ons team

Met trots stellen wij ons team aan u voor. Wij werken alleen met HBO opgeleide wijkverpleegkundigen met indicatiebevoegdheid. Onze wijkverpleegkundigen hebben diverse achtergronden en jaren werkervaring, en zijn gespecialiseerd  in het stellen van de indicaties en het aanbieden van zorgadvies.

Onze collega’s

Jantine Landhuis

Wijkverpleegkundige

Ik ben Jantine Landhuis en heb inmiddels al 30 jaar ervaring in de zorg

Ik werk bij IndiQualis als indicerende wijkverpleegkundige waarbij ik regelmatig bij de mensen over de vloer kom om samen met hen naar hun zorgbehoefte te kijken. Dit doe ik met veel plezier. Er is een transparante samenwerking, waarin de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Joyce Koster

Wijkverpleegkundige

Ik ben Joyce Koster en heb jarenlange ervaring binnen de wijkzorg.

Ik werk bij IndiQualis als indicerende wijkverpleegkundige, waarbij ik bij de mensen thuis kom om hun zorgvragen te inventariseren. De functie brengt erg veel flexibiliteit met zich mee, waardoor ik het gezinsleven makkelijker kan combineren met mijn werk.

Danielle Bakboord

Wijkverpleegkundige

Ik ben Danielle Bakboord en heb jarenlange ervaring binnen de wijkzorg.

Ik vind het als indicerende wijkverpleegkundige belangrijk om kwalitatieve zorg te verlenen. Ik vind het prettig om met IndiQualis samen te werken omdat ook zij het van belang vinden om kwalitatieve indicaties te verzorgen. De kwaliteit is niet alleen terug te zien in de indicaties, maar ook binnen het bedrijf.