030-7200905 info@indiqualis.nl

Zorgorganisaties

Geen wachtlijst

Binnen 10 werkdagen indicatie afgerond!

IndiQualis is gespecialiseerd in het stellen van onafhankelijke, kwalitatieve en doelmatige indicaties op grond van de Zorgverzekeringswet (Zvw) in de vorm van een Persoonsgebonden budget (Pgb) of Zorg in Natura (Zin). De indicatie (zowel Zin als Pgb) wordt in een zorgplan uitgewerkt in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de zorgorganisatie of in het ECD van IndiQualis. Daarnaast ondersteunen wij zorgorganisaties bij het aanvragen van een indicatie op grond van de Wet langdurige zorg (Wlz).

 

Uw aanvraag in vijf stappen.
Kosten

De kosten voor een indicatiestelling welke betrekking heeft op de Zvw worden vergoed door de zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. De zorgorganisatie kan bij de zorgverzekeraar van de cliënt informeren naar de hoogte van de vergoeding. De kosten voor een indicatiestelling welke betrekking heeft op de Wlz zijn niet declarabel.

Zorgadvies op maat

Iedere zorgorganisatie is anders, met een eigen cultuur, werkwijze en dynamiek. Daarom leveren wij maatwerk.  Maak gebruik van onze zorgadvies-pakketten zodat wij uw organisatie kunnen ondersteunen met kennis, advies en daadkracht en de kwaliteit van uw zorgverlening vanzelfsprekend goed is en ook blijft.

Bespreken hoe we kunnen samenwerken?
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.